SILNĚJŠÍ A ZÁŘIVĚJŠÍ KADEŘE: VŠECHNA TAJEMSTVÍ ALOE VERA

Věděli jste, že aloe vera se používala ke kosmetickým procedurám již od starověkého Egypta? Ve skutečnosti se zjistilo, že jej už používala Kleopatra, aby byla její pokožka pružnější a vlasy jasnější; navíc je po staletí hojně využíván v ajurvédské medicíně, a právě díky tomu tak dobře známe všechny jeho blahodárné vlastnosti. Dokonce i dnes je považována za jednu z rostlin s největšími přínosy jak pro pokožku, tak pro vlasy. Proto je jednou z ingrediencí, které v našich produktech používáme nejvíce!

Jeho nejznámější vlastností je určitě hydratační. Proniká do vlasů, hluboce je hydratuje, účinně a trvale bojuje proti suchu, křehkosti a krepatění.

Je velmi cenným spojencem pro růst vlasů. Stimulací mikrocirkulace umožňuje kadeřím růst nejen zdravě a silně, ale také rychleji; navíc účinně bojuje proti vypadávání vlasů.

Díky svým antioxidačním a protizánětlivým vlastnostem zklidňuje a čistí pokožku, odstraňuje svědění a lupy a reguluje tvorbu kožního mazu zcela přirozeným způsobem (a tím udržuje vlasy déle čisté).

Nejen, že čistí pokožku, působí na vlasy po celé délce, zbavuje je smogu a nečistot a dělá je okamžitě hedvábnější a lesklejší.

Stručně řečeno, aloe vera je kouzelný lektvar pro kudrnaté vlasy!