PÉČE O VAŠE VLNKY: TRIKY, KTERÉ VÁM POMOHOU ZAČÍT

Dříve nebo později to přijde: osvícení ve chvíli, kdy si uvědomíme, že naše přirozená krása a krása našich vln je jediná, která nás může skutečně rozzářit. Ale musíte začít správně! První kroky k obnovení přirozeného zvlnění jsou velmi jednoduché, ale velmi velmi důležité a vyžadují vytrvalost a trpělivost..

Teplo je jedním z nepřátel pro kudrnaté vlasy, hlavně rovnání teplým vzduchem Vaše vlnky dokáže hodně poničit. Pokud vlasy sušíte fénem nastavte fén na nízkou teplotu a obrňte se trpělivostí a vysušte vlasy pomocí difuzéru. 

V běžných vlasových produktech se téměř vždy používají chemikálie, díky nimž lokna vypadá hned hezčí, ale ve skutečnosti ji vysuší a uzamknou, takže do vlasů se nedostane žádná výživa. Zde je to, co je nezbytné z péče vyloučit:

  • Sulfáty 
  • Silikony 
  • Minerální oleje 
  • Alkohol a parfémy 

 

Kadeře myjte pouze jednou, maximálně dvakrát týdně a dávejte pozor, abyste se jich co nejméně dotýkali rukama. Pokožce to umožní obnovit přirozenou produkci kožního mazu a postupně uvidíte, že vaše kadeře zůstanou čisté a chráněna déle.

Kadeře by se nikdy neměly česat nasucho, protože hrozí lámání.

Upozornění: toto jsou základní rady, platné pro všechny druhy vlnek a kudrlinek. Každý z nás je však jiný a má jiné potřeby. Naše rada zní: experimentovat, experimentovat a znovu experimentovat, dokud nenajdete tu dokonalou péči, abyste zazářili co nejlépe!