Vykročte do jara pravou nohou

KUDRNATÉ VLASY NA JAŘE: VYZKOUŠEJTE REGENERAČNÍ RUTINU

Jaro s sebou přináší změnu počasí, která má vliv i na kadeře, které jsou po zimním období obecně suché a lámavé.


Je to možná období roku, kdy jsou nejslabší a snadněji vypadávají: letošní jaro je ten správný čas na změnu rutiny a zavedení regeneračních zábal a schopných dodat našim kudrnatým vlasům vitalitu, pohodu a jas.

Zde jsou 3 základní doporučení produktu pro omlazující rutinu:

  1. Sérum pro obnovení rovnováhy pleti

Sérum Rebalancing Scalp Serum je lehké a snadno se vstřebává, ideální pro obnovení rovnováhy produkce kožního mazu, hydrataci pokožky a revitalizaci kořínků, podporuje zdravý a silný růst vlasů. Když jej nanesete, dopřejte své pokožce povzbuzující masáž, můžete to udělat jak prsty, tak masážním hřebenem , zlepší svůj účinek a poskytne vám úžasný pocit relaxace!

  1. Nezapomínejte na hloubkové čištění + maska

Čistící šampon jemně odstraňuje nahromaděné produkty z pokožky hlavy, zatímco maska lehká výživná maska Divina umožňuje rychlé vstřebání všech živin do vlasů. Používejte je v kombinaci, cca jednou za tři měsíce: vaše kadeře zůstanou déle lehké a čisté!

  1. Styling s přirozeným efektem

Na jaře nezatěžujte své kadeře přeháněním množství produktů a množstvím. Pro styling s přirozeným efektem stačí dva spojenci: Curl-Activating Volumizing Mousse a Natural Effect Styling Gel . Aplikujte Volumizing Mousse před gelem pro aktivaci objemu a kudrlinek a pokud chcete, aplikujte znovu gel, abyste fixovali definici.